Skip to main content

1. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

 • Μπορείτε να καταθέσετε τα ασφάλιστρα στους παρακάτω λογαριασμούς τραπέζης χρησιμοποιώντας σαν αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμό σας ή/και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός σας, ή/και τον αριθμό συμβολάιου σας.

  Πειραιώς: 5087-037983-680 IBAN: GR 50 0172 0870 0050 8703 7983 680
  Eurobank: 0026.0067.270100717747 IBAN: GR 060 2600 6700 0027 0100 7177 47
  Alpha: 347002101180806 IBAN: GR 9401 4034 7034 7002 1011 80806
  Εθνική: 12696167720 IBAN: GR 4101 1012 6000 0012 69616 7720

ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ

 • Μπορείτε να παραλάβετε το ασφαλιστήριό σας από τα γραφεία μας, τις ώρες λειτουργίας (Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 19:00 και Σάββατο 10:00 – 14:00).

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕ COURIER

 • Υπάρχει δυνατότητα να σας στείλουμε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο σας, όπου επιθυμείτε, κλείνοντας ραντεβού απ’ την προηγούμενη μέρα. Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για πρωτασφαλιστήρια συμβόλαια καθώς και για τρίμηνα συμβόλαια.


2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ

 • Ο νέος νόμος περί ασφάλισης οχημάτων, που βρίσκεται σε ισχύ από τον Ιούλιο το 2014, όχι μόνο καταργεί τα ειδικά σήματα ασφάλισης, αλλά για πρώτη φορά κατοχυρώνει πλήρως νομικά την ηλεκτρονική αλληλογραφία ασφαλιστή και ασφαλιζόμενου, κάνοντας την μεταξύ μας επικοινωνία ακόμα ευκολότερη ! Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο έρχεται στο email σας άμεσα, γρήγορα και με ασφάλεια, μηδενίζοντας τα κόστη αποστολής, το χρόνο της ταχυδρόμησης αλλά και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της ασφαλιστικής διαδικασίας.

  Το μοναδικό που έχετε να κάνετε, είναι να τυπώσετε το ασφαλιστήριο σε ένα απλό Α4 χαρτί και να το έχετε μαζί σας, ώστε να το επιδείξετε σε τυχόν έλεγχο των αρμόδιων οργάνων, αλλά και για να έχετε εύκαιρα τα τηλέφωνα επικοινωνίας με την φροντίδα ατυχήματος και την οδική βοήθεια. Σε περίπτωση που είναι αδύνατον να εκυπώσετε μόνοι σας το ασφαλιστήριο σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να βρούμε μαζί την λύση.

  Σημειώστε πως οι ασφαλιστικές εταιρίες έχουν υποχρέωση να εκδώσουν το ασφαλιστήριο συμβόλαιο εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ολοσχερή εξόφληση των ασφαλίστρων. Στο διάστημα αυτό, η εξοφλητική απόδειξη μπορεί να χρησιμοποιθεί ως απόδειξη του ασφαλιστικού καθεστώτος του οχήματός σας.

3. ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ;

Ένας από τους σημαντικότερους λόγους για να αγοράσεις ασφάλεια ζωής είναι για να εξασφαλίσεις ότι οι αγαπημένοι σου θα είναι καλυμμένοι οικονομικά. Η ασφάλεια ζωής είναι επίσης χρήσιμη για να πληρώσουν οι κληρονόμοι σου τα χρέη και τους λογαριασμούς σου αφού έχεις αποβιώσει, όπως επίσης και έξοδα κηδείας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συσσώρευση πλούτου και διανομή σαν μέρος μιας συνολικής οικονομικής στρατηγικής. Αν δεν έχεις προστατευόμενα άτομα, μπορείς ακόμη να αγοράσεις ασφάλεια ζωής σαν μέσο για να μειώσεις τους φόρους για τις φιλανθρωπικές συνεισφορές σου.

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ;

Η ασφάλιση σπιτιού είναι απαραίτητη όχι μόνο σε περίπτωση που είστε ιδιοκτήτης αλλά και στην περίπτωση που είστε ενοικιαστής. Ως ενοικιαστής, θα πρέπει να λάβετε υπόψη ότι το σύνολο των οικιακών σας αγαθών και των προσωπικών σας αντικειμένων, είναι πιο ευάλωτο απ’ ότι το κτίριο σε διάφορους κινδύνους. Επομένως, είναι συνετό να ασφαλίζετε τα αντικείμενα αυτά που αποτελούν το περιεχόμενο της οικίας που έχετε ενοικιάσει. Η ασφάλισή του περιεχομένου κατοικίας σάς παρέχει επιπλέον εξασφάλιση και αποτελεσματικότερη λύση για την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων που πιθανώς να σας δημιουργήσει μια ζημιά που θα προκληθεί σε αυτό. Κατά συνέπεια, η ασφάλεια του σπιτιού θα πρέπει να είναι ένα κύριο μέλημα είτε κανείς είναι ενοικιαστής είτε ιδιοκτήτης.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΠΙΤΙΟΥ;

Ασφαλίζοντας το σπίτι σας, οι βασικοί κίνδυνοι από τους οποίους μπορείτε να προστατευτείτε και να περιφρουρήσετε την περιουσία σας είναι η φωτιά, η πλημμύρα, η θύελλα, η καταιγίδα, η διαρροή σωληνώσεων, η θραύση κρυστάλλων, η κλοπή και ο σεισμός. Φυσικά μπορείτε να εξασφαλίσετε την προστασία της περιουσίας σας σε περίπτωση καταστροφής ή απώλειας, επιλέγοντας τον συνδυασμό καλύψεων που ταιριάζει στις ανάγκες σας, από μια ευρύτερη γκάμα καλύψεων, οι οποίες συμπληρώνουν τις βασικές.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΟΤΑΝ ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ;

Η ασφάλιση της κατοικίας σας, σημαίνει ότι εμπιστεύεστε το πιο ζωτικό περιουσιακό σας στοιχείο στην Ασφαλιστική Εταιρεία, οπότε θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικός στην επιλογή της. Παράγοντας όπως η φερεγγυότητα και η υψηλή αποθεματοποίηση είναι βασικοί δείκτες που δείχνουν την ευρωστία της και θα πρέπει να τους λαμβάνετε υπόψη σας πριν την τελική σας επιλογή.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ;

Σε περίπτωση ατυχήματος, μπορείτε να καλέσετε το τηλέφωνο της Φροντίδας Ατυχήματος που θα βρείτε στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει στις παρακάτω ενέργειες:
• Να βγάλει φωτογραφίες στο τόπο του ατυχήματος
• Να σας βοηθήσει να συμπληρώσετε την δήλωση ατυχήματος ή τον φιλικό διακανονισμό
• Να καταγράψει τα στοιχεία των εμπλεκόμενων οδηγών και μαρτύρων, τις συνθήκες που συνέβη το ατύχημα και την σήμανση των οδών.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΙΧ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Όλες οι ασφαλιστικές εταιρίες παρέχουν για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και για τις περισσότερες χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης (με λιγοστές εξαιρέσεις), δωρεάν πράσινη κάρτα, η οποία σας καλύπτει μόνο για την αστική ευθύνη έναντι τρίτων. Πρόσθετες καλύψεις όπως πυρός, κλοπής μπορείτε να προσθέσετε με επιπλέον χρέωση και εφόσον η ασφαλιστική εταιρία το δέχεται.
Η πράσινη κάρτα δεν είναι υποχρεωτική όταν ταξιδεύετε στην ΕΕ, αλλά χρησιμεύει ως διεθνώς αναγνωρισμένη απόδειξη ασφάλισης και διευκολύνει την απαίτηση αποζημίωσης σε περίπτωση ατυχήματος.

Αυτό που πρέπει να κάνετε λοιπόν σε περίπτωση ταξιδιού στο εξωτερικό είναι να επικοινωνήσετε με τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο και να ζητήσετε την έκδοση πράσινης κάρτας, ενημερώνοντας από ποιες χώρες θα περάσετε και ποιοι θα είναι οι οδηγοί.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΟΥ;

Ναι! Σύμφωνα με την πρόσφατη οδηγία της Τράπεζας της Ελλάδος, βασική προϋπόθεση για την ισχύ ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου αποτελεί η πλήρης εξόφληση των ασφαλίστρων. Η οδηγία τέθηκε σε ισχύ από την 1/1/2014, αλλάζοντας τα δεδομένα στον χώρο της ασφάλισης. Για περισσότερες διευκρίνησεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους ασφαλιστικούς συμβούλους της ομάδας μας στο τηλεφωνικό κέντρο 210.57.77.433.