Κλάδοι Ασφαλίσεων

Σε συνεργασία με τις ασφαλιστικές εταιρείες της αγοράς, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα, συγκρίνοντας τιμές και καλύψεις, να πραγματοποιήσετε τη καλύτερη επιλογή στο χαμηλότερο δυνατό κόστος σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας...

Η προστασία και η ασφάλεια της προσωπικής μας υγείας αλλά και της οικογένειάς μας, είναι η ύψιστη προτεραιότητα, ιδιαίτερα στις σημερινές οικονομικές συνθήκες όπου συνήθως οι παροχές των δημόσιων ασφαλιστικών οργανισμών δεν είναι αρκετές.

Το σπίτι μας...Ένας χώρος με ανεκτίμητη συναισθηματική αξία για τον καθένα μας είναι πιθανό να βρεθεί εκτεθειμένο σε σοβαρό κίνδυνο (φωτιά, σεισμό, κλοπή, πλημμύρα) και να έρθετε σε αδυναμία αντικατάστασης των ζημιών που έπαθε.

Έχετε σκεφτεί ότι μπορείτε να καλύψετε την επιχείρησή σας, το κατάστημα, το γραφείο σας από κάθε είδους κίνδυνο; Η εργασία σας είναι αυτή που παρέχει σε εσάς και την οικογένειά σας του πόρους για την καθημερινή σας διαβίωση.

Ένα ταξίδι, μικρό ή μεγάλο, προσφέρει ξεκούραση και γαλήνη ή έντονες συγκινήσεις αλλά μπορεί να κρύβει απρόοπτα. Κίνδυνοι γνωστοί σε όλους μας, που θα μπορούσαν να συμβούν όπως να χαθεί η βαλίτσα μας, να συμβεί ένα ατύχημα, κλπ